Școala de vară: Aspecte psihologice ale hipersezitivității umane - concepte - identificare - suport

SCOALA DE VARA HS 2023anunt Scoala de vara FPSE 2023 Page 1anunt Scoala de vara FPSE 2023 Page 2

ATELIER: Managementul clasei de elevi - Conflictul și strategiile de intervenție

atelier managementul clasei si conflictele Iulia Postelnicu Page 1atelier managementul clasei si conflictele Iulia Postelnicu Page 2

Atelier - Cogniția și influența socială

atelier cognitia si influenta sociala Roxana Alexandru Page 1atelier cognitia si influenta sociala Roxana Alexandru Page 2

Sesiunea de comunicări științifice studențești „Noi orizonturi în psihologie și științele educației”, 25 mai 2023

Afis sesiune studenti FPSE 25 mai 2023 2

Atelier - Spațiul relațional din cuplu

Pages from Psihologie atelier eft 2 2023 Amelia Negoi

           În data de 11 aprilie va avea loc un nou eveniment din seria celor propuse prin proiectul ATELIER, desfășurat de către Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității Spiru Haret, București, în cadrul şcolii de vară.

            Dezbaterea cu tema Spațiul relațional din cuplu – nevoia de conexiune și comunicare își propune să ofere o perspectivă practică asupra teoriei schimbării în psihoterapia centrată pe emoții, alături de importanța stilului de lucru al specialistului; vom aborda anagajarea emoțională în terapie, consolidarea bazei de siguranță și aspectele clinice esenţiale pentru a găsi soluții, dar, nu în ultimul rând, vom descoperi dinamica relației terapeutice din spatele dinamicii de cuplu.

            Vom oferi o perspectivă practică asupra conceptelor, într-un stil dinamic, integrativ și interactiv, dezbătând experiențele și principiile personale din spatele dinamicii intervenției psihoterapeutice.

            Considerăm că este esențial să existe un specialist vizibil în fața cuplului care solicită psihoterapia. Imaginile ”ca și cum”, lucrul cu metafore, oglindirea stărilor interpersonale, precum şi tehnicile de punere în scenă, coregrafiere și traducere a comportamentului în termeni de atașament – sunt esențiale și creează conexiunea și încrederea că partenerii sunt văzuți și înțeleși.

            Sunt așteptați la dezbatere studenți, cadre didactice ale Universității Spiru Haret, alți oaspeți reprezentând domenii diferite de specializare. Manifestarea este adresată cadrelor didactice și studenților Facultății de Psihologie și Științele Educației din Universitatea Spiru Haret, dar și invitaților acestora. Vă așteptăm cu voie bună și asumare!

Conferință internațională „Conflictul Meduzei”

meduza 4 aprilie

Autismul: de la diagnostic la intervenție

08dbe27b 09b1 4a9a 8913 58ab7faa41b5

ATELIER: Incheierea si evaluarea proiectelor de interventie psihologica - Riscul ca oportunitae de crestere

În data de 18 ianuarie 2023 va avea loc un nou eveniment din seria celor propuse prin proiectul ATELIER, desfășurat de către Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității Spiru Haret, București.

Dezbaterea cu tema Încheierea și evaluarea proiectelor de intervenție psihologică – riscul ca oportunitate de creștere își propune să susțină nevoia studenților - viitorii specialiști - de a descoperi cum pot să finalizeze cu succes un proiect de intervenție psihologică și de asemenea, cum pot să se folosească de riscurile unui astfel de proiect pentru a crește atât profesional, cât și personal, într-o prezentare dinamică ce se va axa pe activităţile concrete desfăşurate în cadrul unui proiect din domeniul sănătății mintale, care a primit finanțare europeană.

Invitat: Roxana Alexandru, psiholog clinician şi psihoterapeut în formare, digital marketer și project manager în cadrul unui proiect finanțat din granturi europene

Detalii și acces pentru cei interesați