"Saptamana creierului"

In perioada 11-14 martie 2019 s-a desfasurat la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei Bucuresti sesiunea de prelegeri "Saptamana creierului", eveniment mondial de promovare a stiintelor creierului.

AFIS BAW 2019

Proiectul Atelier

Atelier miercuri, 14 martie, ora 16,00

CSCD-CULTURE SOCIAL CIVIC AND DISABILITY” participă reprezentanți ai Organizației Suedeze pentru Ajutor Umanitar Individual, Locul desfăşurării: str. Fabricii nr. 46G, sector 6, sala A3

 

marți, 28 noiembrie, ora 16,00 următorul eveniment organizat în cadrul proiectului:

Despre responsabilitate - în profesie, familie, spațiul public 

 

Dezbaterea cu tema Analfabetismul funcțional și simbolic. Studiu de caz: învățământul românescJoi, 2 noiembrie 2017, Orele16.00 – 17.30, Sala 1307,Sediul Facultății de Psihologie și Științele Educației

 Dezbaterea cu tema Căsătoria – între lege și tocmeală - Joi, 19 decembrie

Seminar Specializări ale profesiei de psiholog: Psiholog clinician în spital ,16 martie 2018

,,Seminarul Specializări ale profesiei de psiholog: Psiholog clinician în spital se va desfăşura în data de 16 martie 2018 şi este un eveniment important pentru studenţii de astăzi care vor să devină profesionişti în viitor. Studenţii vor audia şi vor interacţiona cu invitaţi specialişti care le vor arăta cum îşi desfăşoară psihologul activitatea profesională  pentru pacienţi şi pentru personalul medical într-un spital, un mediu în care viaţa este preţioasă şi fragilă."
 
 
 

Sesiunea de prelegeri

Saptamana creierului

 

Untitled

Conferinta ANaliza tranzactionala

Facultatea de Psihologie și Științele Educației SPiru Haret împreună cu Asociația de Analiză TRanzacțională București vă invită la a XI-a Conferință Națională de Analiză Tranzacțională, cu tema „Diagnoză şi intervenţie în Analiza Tranzacţională”, care se va desfășura la București în perioada 27 – 31 octombrie în cadrul facultății.

Vom dezbate subiecte legate de diagnoză, problematică în psihoterapie dar şi în mediul organizaţional, provocări şi dificultăţi apărute în intervenţie, dar şi în relaţie. Vom afla care sunt cele mai frecvente vulnerabilităţi în relaţii şi jocuri de putere, aspecte ce conduc la conflict şi lipsa cooperării. Avem în vedere şi problematica eticii profesionale.

Sunt invitaţi să participe: psihologi, psihoterapeuţi, psihiatri, educatori, formatori, profesionişti în resurse umane şi coaching, studenţi la ştiinţe socio-umane, cei interesaţi de dezvoltarea personală.

Detalii legate de program si formularul de inscriere le gasiti pe siteul conferintei http://www.conferinta2017.arat.ro/ro/

 Studenții USH au reducere 50% din taxa pentru zilele de 28 si 29 octobrie. 

 

Organizator din partea Facultatii de Psihologie și Științele Educației SPiru Haret: Oana Pănescu  sp.păAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Invitat dl. prof. univ. dr. Petru Lisievici, director de departament Facultatea de Psihologie și Științele Educației Spiru Haret

SESIUNEA ANUALĂ DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE STUDENŢEŞTI

Facultatea de Psihologie și Științele Educației,
Universitatea Spiru Haret, București

VĂ INVITĂ SĂ PARTICIPAŢI LA SESIUNEA ANUALĂ DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE STUDENŢEŞTI

ORIZONTURI NOI
ÎN ŞTIINŢELE COMPORTAMENTALE
care va avea loc pe 11 mai 2017, la sediul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea Spiru Haret, str. Fabricii, nr. 46G, sector 6, București

Taxa de participare: 0

Propunerile comunicărilor pot fi trimise până la 10 aprilie 2017 la una dintre următoarele adrese:
• Lect.univ.dr. Monica Avramescu, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
• Lidia Vadim-Tudor, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Propunerile vor conţine:
• Titlul comunicării
• Autorii şi date de contact ale autorilor (email, telefon)
• Rezumatul lucrării (nu va depăşi 300 de cuvinte)
• 3-5 cuvinte cheie

Va asteptam!

Invitatie si comitet stiintific